23 Ağustos 2011

22 Ağustos 2011 Pazartesi

bu hafta 85kg olarak yerimde sayıyorum. pastalar kekler börekler kebaplar derken diyet elden gitti. neyseki bir önceki gün diyete odaklanıp yeniden başladım. 85kg ile başladım. 60kg olmam gerek. doktorumun söylediği ideal kilom bu. eğer bu kiloları vermezsem bel fıtığına kadar giden önmli sağlık sorunları yaşayabilirim. bir 20kg gönderdim. 20kg daha gönderirsem hedefime ulaştım demektir.

16 Ağustos 2011

15 Ağustos 2011 Pazartesi

sanırım artık haftada 500gr vereceğim. nedenini buldum. eskiden günde 2 saat yürürdüm 80, 70'li kilolarda. şimdi hiç yürümüyorum. sadece emziriyorum o da 1 saatlik yürüyüş yerine geçer ancak 1 saat yürüyüş eksik. ayrıca her hafta 1 kaçamak yapmışım. mesela bu hafta kaymaklı ekmek kadayıfı, geçen hafta kebap kaçamağım oldu. buna rağmen 2 haftada 1kg gitmesine sevinmek gerek. nedense benim içim bir buruk. bir yandan haftada 1kg gitse daha mı iyi diye düşünürken, bir yandan emziriyorsun bebişe lazım diye çatışma yaşıyorum kendi içimde. bu tür durumlar benim için sakat. kararlı olmak lazım. her an başka yönlere çark edebilir bünye.

ramazanda kendime bir ödül koymaya karar verdim. böylelikle kaçamağı önleyebilirim. ramazanın son günü bir kaçamak yapıcam. o zamana kadar kaçamak yok. bebiş şöyle sağlam şekilde ek gıdalara alışırsa ben de diyet konusunda daha rahat hissedicem.

2 hafta önce 86kg iken şimdi 85kg oldum. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.

9 Ağustos 2011

9 Ağustos 2011 Salı

bu hafta kilo veremedim. sanırım spor yapmadığım için kilo vermemde bir yavaşlama oldu. öyle tahmin ediyorum. tam olarak bilmiyorum nedenini. şimdi eski listelerime bakıp yeniden bir düzenleme yapmanın zamanıdır. bu ay toplamda 3kg gönderdim. normalde 4-5 göndermem gerekiyordu. aslında yavaşlaması bir yandan da iyi oluyor. ne kadar yavaş verirsen o kadar iyi. ufak ufak da yürüyüşlere başlasam fena olmaz heralde.

2 Ağustos 2011

1 Ağustos 2011 Pazartesi

1kg daha gitti. 86kg oldum. temmuz biraz verimsiz geçti. 3kg verebildim. umarım ağustos böyle olmaz. acil kiloları göndermem lazım. taşıyamıyorum bu yükü artık.