2 Mayıs 2011

1 Mayıs 2011 Pazar

eveet bir kiloyu daha geride bıraktık. eski listelerime devam ediyorum. tek eksiğim biraz hareket. benim yumurcak büyüse de koştursa azıcık hiç fena olmaz. şimdilik ev içinde merdiven inip çıkmaktan başka yapacak pek bir şey yok. an itibariyle 97kg olmuşum.

artık günlüğü haftalık olarak tutucam. zaman bol olunca da hergün listelerimi düzenlerim. bir tek kendimize yahudi olmayalım :p herkeşleri de zayıflatalım.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

başarılar ve azimler dilerim

Adsız dedi ki...

Merhaba
blogunuzu bir kac hafta once kesfettim ve neredeyse butun yazilarinizi okudum.Bende yillardir diyet yapip sonra geri alanlardanim ama bu sefer sizinle birlikte zayiflarim belki :)
Anladigim kadariyla kilo verdiginiz donemde genelde lesli 4-5 mil yapmissiniz,ben de firsat buldukca lesli yapiyorum ama size bisey sormak istiyorum vucudunuzda -ozellikle kol gibi fazla calismayan kisimlarda- sarkma oldu mu? Ayrica toparlayici bir sey yaptiniz mi?
Son olarak boyunuz ne kadar acaba, onceki yazilarinizda gormedim de.
Bebeginizi saglikla, mutlulukla buyutun insallah.
Tesekkurler simdiden.
Deniz

Gamzelim dedi ki...

ayyy bu konuda sana nasilda imreniyorum ahhh bende yapa bilsem su rejimi ama olmuyor bir turlu. kircam kafayi yaaa

SKINNY dedi ki...

sana katiliyorum...diyet blogu yazmak sadece kendini zayiflatmak disinda destek grubu gorevini de goruyor..zayiflayanlari ve her gun yazanlari gorunce bende kendime ceki duzen vermeye basladim...

kilolara elveda dedi ki...

teşekürler nalancım güzel dileğin için.

kilolara elveda dedi ki...

merhaba adsız
kimseye kulak asmadan ilerlemek kiloları geri almamak için önemli. insanlar yanlış bildikleri şeyleri kuralmışcasına size dayatıyor ve şaşırıp doğru bildiğinizden sapıyorsunuz. hamileliğimde herkes ye dedi. hastalanırsın dedi. bebek için iyi değil dedi ve beni yanılttı. çünkü ben zaten sağlıklı besleniyordum. bebek için endişelenip önüme ne gelirse yedim. üstelik yağlı abur cuburlar ve zararlı olduğunu bildiğimiz ne varsa. sırf etrafımdaki insanları rahatlatmak için. kendi bildiğim doğruları yapsaydım böyle olmayacaktı. 3kg bir bebek için 30kg almak ne kadar mantıklı. malesef bazen çevre çok etkili oluyor. kulak asmamak lazım.

suyumu içtim salatamı yedim. günde 1-2 kaşık yağ oranını aşmadım. sporumu yaptım. sarma olmadı. enterasan bir şekilde selülitlerim kayboldu. cildim pürüssüzleşti hiçbir doktor sağlıklı beslemnin başardığı şeyleri başaramaz. endişen olmasın. kendine zaman tanı. 1 yılda toparlarsın vücudunu. bir de genetik faktörler var. kas ne kadar çok olursa o kadar diri oluyor vücut. diyet sırasında proteini ihmal etme spor yap kas kütleni arttırmaya bak. boyum 172cm.

güzel dilekleriniz için teşekkürler

kilolara elveda dedi ki...

gamzelim bir şekilde kendini motive edip başlaman gerek. herşeyi doğru yaptığın halde kilo veremiyorsan bir sağlık problemin olabilir. mutlaka sorununu doktora anlat. gerekli tahlilleri yaparlar.

herşey beyinde başlar ve biter. beynini düşünme biçimini kilo vermek üzerine şartlandır. kilo vermeye başlayınca değişimleri görünce durmak bilmeyeceksin. heleki istediğin kıyafetler üzerine oturunca ve çevrenin tepkilerini gördükçe zayıflamak için daha da istekli olacaksın.

kilolara elveda dedi ki...

skinny başarabilenleri görmek gerçekten de büyük bir motivasyon oluyor. güven ve cesaret geliyor. yorumun için teşekkürler.