iki ve üç yaşındaki bebeklere tecavüz skandalı

26 Nisan 2010 Pazartesi

kanımın donduğu, kalbimin atmak istemediği, beynimin iflas ettiği yerdeyim. olay tüyler ürpertici. siirtte 13-14 yaşındaki 14 çoğun 2 ve 3 yaşındaki çocuğa tecavüz etmesi vakası. yazarken içim kıyılıyor, kelimeleri seçemiyorum.

henüz 13-14 yaşında anne kucağından ayrı yibo(yatılı ilköğretim bölge okulu)gibi bir devlet kurumunda yetişmiş ve bu süreçte büyük ihtimalle cinsel tacize yahut tecavüze uğramış, büyüklerden gördüğünü kendiden daha güçsüz birilerine uygulamaya başlamış 14 yenik çocuk. çocuklar büyüklerinden ne görürlerse onu yapmaya meyillidir. çok uç noktalardaki tecavüz, cinayet gibi suçlara eğilimli olanların geçmişlerinde benzeri bir şiddete maruz kaldıkları bilinen bir gerçek.

tüm çıplaklığıyla önümde duran yibo gerçeği, kirli bir savaş, asimilasyon ve sonucu dejenerasyon. insanları özlerinden, kimliklerinden, kökenlerinden ayrmaya çalışmaları bir yana dursun, ana kucağından ayırıp da bu kadar nefretle doldurmak ne oluyor. sorarım ağalar beyler bunun hesabını nasıl vereceksiniz bu halka.

mutlu musunuz!!! 2 ve 3 yaşındaki 2 çocuğa henüz 13-14 yaşındaki yine çocuk olan(belki de çocuklukları çalınan) birileri tecavüz etti. üstelik de vahşice öldürdü. bu nasıl düzen beyler bayanlar. hayvanlığı bırakın da insan olun biraz. insanca yaşamayı talep edin. bakın geleceğimiz olan çocuklara ne yapıyorlar. memnun musunuz?

neden ötekileştiriyorsunuz. neden insanların kimliklerine saygı duymuyorsunuz? neden herkes aynı olmak zorunda? neden herkes senin gibi olmak zorunda. bu toplumun 2 yüzlülüğünden, onurlu yaşamayı talep etmeyen, çıkarcı olan herkesten nefret ediyorum. iki elim yakanızda her zaman. siz varsanız bizim gibiler de var!!!

0 yorum: