Hamileyken Aldıklarını Vermek İçin Yazıyor

26 Ocak 2012 Perşembe


"Kilolara Elveda" nickname'i ile yazan blogger, diyete 2009'da 113 kilo olarak başlamış. Araya hamilelik girince diyeti aksamış ancak doğum sonrası kilo vermeye blogundan da destek alarak devam etmek istiyor. Hedefi 55 kiloya inmek. Şu ana kadar 38 kilo vermiş ve 75 kiloya inmeyi başarmış.

"Hamişlikte epeyce bir kıdem edindim. Yedi ay oldu. Kilomu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

Haberin devamını Yeni Aktüel dergisinin 237. sayısında bulabilirsiniz!

kaynak: yeni aktüel

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ünlü oldun canım :)

kilolara elveda dedi ki...

nalancım amacım ünlü olmak değil ama sağolsunlar yazmışlar. aksine nezih bir yaşamım var. ilhan irem stayla:) yine de insanlara faydalı olabiliyorsam ne mutlu ;)

Adsız dedi ki...

Hadroncum tebrik ederim dergiyi mutlaka alacağım.Son yaşananları hayretler içinde okudum.Sen sakın pes etme takke düştü kel göründü misali meğer seni ne kadar kıskanıyorlarmış.
Açtıkları çakma bloglarlada resmen mastürbasyon yapıyorlar :)
Sen kalan kilolarınıda kolaylıkla kimseye ihtiyacın olmadan vereceksin daha öncede yaptın yine yaparsın.
Sana eşin ve kızınla birlikte mutluluklar dilerim.

kilolara elveda dedi ki...

teşekkür ederim adsız:) pes etmedim. bu tarz insanları iyi tanırım. suç işleyip üstüne suçluluk piskolojisiyle etrafa saldırırlar. tamamen ilkel beyinlerinin geliştirdiği bir savunma mekanizması bu. bağırıp çağırarak haklı olanı ezeceklerini sanarak hareket ediyorlar. yalancının mumu yatsıya kadar tabiri ne kadar doğru. ne de olsa güneş balçıkla sıvanmaz.

bebişimin ek gıdalara tam olarak geçmesini bekledim. artık kaldığım yerden devam edeceğim. desteğin için teşekkürler. sevgiler...