29 Haziran 2010

29 Haziran 2010 Salı

29 Haziran 2010
dün kendime verdiğim börek sözünü tuttum. tutmaz olaydım. midem allak bullak oldu. uzun zamandır bu kadar yağlı şeyler yemiyordum. resmen reflü başladı. ne kadar da sağlıksızmış meğer. aslında çok da güzel besleniyormuşum. şu an böreğin bana verdiği rahatsızlığı anlatamam. heralde bir 10 sene görmezsem aramam da...

bugün sabah aç karna yapılan tahlillerden sonra börekçiye kahvaltıya gittik. doymak bilmedim. öğle için de yarım kilo börek aldım. doya doya yedim ama aklım da başıma geldi verdiği rahatsızlıktan ötürü. eskiden olsa börek mörek hak getire. bunlarla doymazdım bile. yine de seviniyorum midem çok küçülmüş. hemen huzurlu beslenme şeklime dönmem gerek. yoksa mide fesadından gidiciyim.

yarın tahlil sonuçlarıma göre hamileliğin devam eden aylarında neler yapmam gerektiğini doktorumla bol bol konuşucaz. edindiğim bilgileri de blogda paylaşırım.

bugünki hasılatım;)

sabah
250gr(1 porsiyon) kıymalı börek
1 adet kır pidesi
1 şekerli çay

ara
1 muz

öğle
250gr(1 porsiyon)kıymalı börek
salata
1 bardak ayran

ara
1 adet taze incir

akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 bardak ayran

ara
2 taze incir
30 adet çekirdekli üzüm

2,5lt su
1 saat yürüyüş
15 dk bisiklet(yağmur yağacak diye kısa tutmak zorunda kaldım)

6 yorum:

SUNSHINE dedi ki...

siki yiyorsun...miden tekrar buyumeden saglikli beslenmeye donsen senin icin daha iyi olacak..boregin minige bir faydasi olmadigini hepimiz biliyoruz...o hamilelikte nasilsa karnim sisiyor bende istedigi yiyeyim demistim...ne kadar yanlis dusunmusum o zamanlar

sadiş dedi ki...

OHH OHH AFİYET OLSUN BAL ŞEKER OLSUN CANIMCIM...BİZİM YERİMİZDE YEMİŞSİN İŞTE SÜPER...GEÇENLERDE DE BENİM CNM ÇEKTİ VALLAHA AMA YAMAEDİM..

Hulya dedi ki...

bende sunshine katiliyorum;ama sanirim herkes tecrube ediyor sonra 2. hamileliginde dikkat ediyor..

ama hadron sen cok zeki ve tecrubeli odugun icin bu kilo verme hikayesinde aldanmazsin insallah..

sagliki seylerden istedegin kadar ye istersen;istesende cok kilo alamiycaksin...hemde bebegin ve senin icin en guzeli bu olur..

kilolara elveda dedi ki...

haklısın sunshine. eski düzenime dönmeye çalışıyorum. umarım başarabilirim.

kilolara elveda dedi ki...

sadişcim süpersin. sakın yeme. gerçekten çok rahatsız edici kalitesiz yiyecekler.

kilolara elveda dedi ki...

hülyacım ben de senin gibi düşünüyorum. güne gayet güzel başlıyorum. sonraları içimdeki minik canavar aklımı çeliyor. ilk üç ay mücadele edicem bununla sonradan olmuyormuş aşermeler. daha rahat olurum sanırım. ne dert varsa bu ilk üç ayda saklı.